TV ophangen

Tv ophangen? Wij regelen alles voor voor u en uw klant. Wij zijn de partner als het gaat om het bezorgen en aansluiten van uw Bruingoed producten. Tv, audio, hifi set, soundbar, wij leveren elk product t/m 4 hoog via de trap en waar nodig hebben wij de beschikking over onze verhuislift. Al uw bezorgingen zijn bij ons in goede handen. U hoeft als bedrijf alleen het product te verkopen, wij doen de rest!

Tv ophangen voor al uw klanten wordt door ons installatie team uitgevoerd. Tv ophangen is mogelijk voor al particuliere klanten, maar natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Wij hangen tv’s op bij bedrijven, hotels,

4 keer 55inch Media Markt

4 keer 55inch Media Markt

zorginstituten en winkels. O.a. voor MediaMarkt verzorgen wij reclame displays. Multi Installatie Service B.V. heeft een landelijke dekking. Door onze samenwerking binnen de Multi Groep, is uw product de volgende dag bij uw klant op locatie en wordt de tv opgehangen en volledig geïnstalleerd. Al het aanwezig randapparatuur wordt hierop aangesloten. Het is ook mogelijk audio bij te verkopen of een mooie soundbar onder de tv te plaatsen. Alle kabels worden door middel van een kabelgoot netjes weggewerkt.

 

Wist u dat?

Men vaak niet weet hoe hoog de tv nou eigenlijk moet komen te hangen?

Wij krijgen vaak de vraag van de klant hoe hoog de tv nou eigenlijk moet komen te hangen. Helaas is hier niet een basis antwoordt op, maar de goede hoogte van uw tv scherm is afhankelijk van uw eigen indeling. Dit heeft zeker ook te maken wat de zit hoogte van uw bankstel is.

Wel is er een richtlijn. Het komt erop neer dat als u naar uw scherm kijkt, u uw scherm in 3 delen moet gaan verdelen. Als wij de tv ophangen, zullen wij ervoor zorgen dat het bovenste deel van de 3 delen waarin wij de tv hebben onderverdeeld op ooghoogte is. Dit is voor ieder dus verschillend, afhankelijk van uw situatie thuis. Afhankelijk van uw lengte, de hoogte van uw bank en uw zitpositie bepalen de uiteindelijke hoogte om uw tv op te hangen. Nogmaals voor het tv ophangen is dit slecht een richtlijn. Onze ervaren monteurs zullen dit samen met uw klant doorgesproken, zodat uw klant de volledig aandacht en service krijgt. Hierdoor op zijn of haar gemakt wordt gesteld en volop kan genieten van zijn of haar nieuwe tv!

Hoe werkt het?

  1. Vandaag voor 20.59 uur verkocht? Morgen bij uw klant in huis. Deze service bieden wij aan al onze klanten.
   Behalve op zaterdag, je ontvangt je tv dan niet op zondag, maar op maandag. Ben je de volgende dag niet thuis? Dan kun je natuurlijk ook een andere dag kiezen. Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag.
  2. Tv ophangen en installeren.
   Wij hangen de tv op de aangewezen plek bij uw klant thuis. Mits mogelijk
   Wij sluiten bestaande apparatuur hierop aan.
   Wij nemen het verpakkingsmateriaal gratis mee voor uw klant en zorgen voor de verwerking hiervan.
   Wij nemen gratis de oude tv of andere bruingoed artikel gelijk mee.

Hoe laat komen wij de tv ophangen en bezorgen?
U klant kan een dag voor levering na 18:00 uur kijken op www.multibv.nl voor hoe laat de tv bezorgt wordt. Ook bellen onze chauffeurs uw klant 15 minuten voor aanvang nog even op. Is uw klant niet thuis? Wij maken een foto van de voordeur, spreken voicemail in en doen een briefje in de brievenbus. Hier krijgt u direct melding van, waarna u kunt inloggen in ons portaal MultiNet. Hier vindt u direct de gegevens van de klant met de nodige data!

www.multibv.nl

www.multibv.nl

Wij bieden voor u 3 bezorgpakketten die u kunt aanbieden voor uw klant! Voor elke bezorgpakket geldt natuurlijk een ander tarief. Voor meer informatie over de tarieven van de bezorgpakketten kunt u mailen naar info@multibv.nl

TV
Werkzaamheden Standaard Extra Installatie service
Product leveren achter de EERSTE drempel van de woning/pand of gebouw

V

Product wordt geleverd op de aangewezen plek, maximaal 4 hoog met trap

V

V

Product uitpakken

V

V

Oude apparaat mee retour nemen

V

V

Verpakkingsmateriaal gratis meenemen

V

V

Bestaande al werkende randapparatuur aansluiten met aanwezige kabels (hdmi – scart)

V

V

TV installeren op bestaande al geïnstalleerde digitale ontvanger

V

V

Installeren van NIEUWE nog niet werkende digitale ontvanger (UPC, ziggo, telfort)

V

TV ophangen aan de muur (exclusief beugel)

V

TV aansluiten op bestaande netwerk (of op WIFI of bestaande aanwezige UTP kabel)

V

Kabels van opgehangen TV naar de vloer wegwerken d.m.v. witte kabelgoot

V


Is er geen lift aanwezig? Dan leveren we tot op de 4de verdieping via de trap.Waar nog rekening mee houden?

  • De plek van de nieuwe tv moet via de trap of lift goed bereikbaar zijn. Wij kunnen op aanvraag onze verhuislift inzetten
  • Extra diensten zoals het ophangen van de tv gebeurd direct bij uw klant thuis! Hier is geen extra afspraak voor nodig!
  • Onze services Sameday en Nextday delivery geldt ook voor tv en natuurlijk alle overige bruingoed producten
  • Op de Waddeneilanden kunnen we helaas geen witgoed afleveren.
 • Ophangen van uw tv? Geen probleem, ons installatie team maakt dit mogelijk! Hiervoor kiest u het installatie pakket.