Over ons

Multi Groep

Over ons Multi Groep., onderdeel van Multi Beheer B.V., is een transportbedrijf dat zich specialiseert in klantentransport van witgoed en bruingoed. Ook de huidige transporten en koeriersdiensten worden met volledige aandacht en garantie uitgevoerd.

Multi  rijdt dagelijks post/pakket verzendingen weg, klanten bezorgingen van o.a. Mediamarkt en verwerken ook de opslag van onze klandizie. Onze opslag en fulfilment wordt verzorgt door Multi Warehousing B.V.

Over ons installatie service; Multi Installatie Service B.V. zorgt dagelijks alle installatie diensten voor onze klandizie. Van het inbouwen van een koelkast of vaatwasser tot het ophangen van uw tv of soundbar. Multi Installatie Service B.V. maakt dit voor u mogelijk. U bepaalt zelf met uw klant wanneer deze installatie uitgevoerd wordt. Ja ook vandaag besteld, betekend morgen in huis! Dit met uitzonderingen van verkopen op zaterdag, die op maandag uitgevoerd kunnen worden.

Multi B.V.

Multi B.V.

Over Ons op locatie

Over ons op locatie; Wij werken met ervaren medewerkers, hebben loods/opslagplaats ter beschikking en diverse hulpmiddelen zoals een hefttruck en pompwagen. Uiteraard zijn wij trots op onze ladderlift voor het extreme transport.

Multi B.V. verkoopt (in principe) nooit nee aan onze bestaande klandizie en dat geldt ook voor onze toekomstige klanten. Dit geldt voor transporten onder de 500 KG.

Over Ons Automatisering

Over ons automatisering; Wij werken met TLN-Planner Nederland om ervoor te zorgen dat uw bestelling altijd op de juiste locatie en tijd aankomt. Al onze auto’s zijn daarom voorzien van navigatie die direct in verbinding staat met onze planner en software. Wij kunnen u daarom altijd een juiste tijd en informatie verstrekken over uw zending.

Over Ons MultiNet

Over ons Multinet; Wij werken met ons eigen ontwikkelde software om u als klant direct inzicht te geven in de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Alle data kunt 24/7 inkijken. Diverse databanken zijn er voor u beschikbaar op het gebied van bezorging, installatie, opslag en aantallen. Al uw bezorgingen en of zendingen worden hierin opgeslagen. Diverse foto’s van installaties of als uw klant niet thuis blijkt te zijn, stellen wij voor u beschikbaar. Voor meer informatie hierover, kunt u mailen naar info@multibv.nl