Opslag E-Fulfilment

Opslag E-Fulfilment, levering en installatie binnen één dag? Opslag E-fulfilment bij Multi B.V. maakt het mogelijk. Indien u dit wenst halen we de goederen bij u op, slaan we deze op voor een door u gewenste periode en bezorgen wij deze bij de klant, wanneer het u uitkomt! Tevreden klanten noemen vooral de snelheid en service als succes van deze dienst! Same day delivery wordt nog eenvoudiger en goedkoper dankzij het E-Fulfilment pakket!

Opslag, levering en installatie binnen één dag!

Door het full service concept van de Multi Groep, maken wij het voor u mogelijk Opslag, leveren en installatie te verrichten binnen 24 uur! Wij hebben landelijke dekking met uitzondering van de waddeneilanden.

Opslag

Al uw opslag staat bij ons in een verwarmt magazijn met Alarm Klasse III. U kunt 24/7 bij ons inloggen via uw eigen persoonlijke portaal. Hierdoor zijn wij het verlengstuk van uw eigen organisatie en heeft u altijd actueel overzicht in uw voorraad.

miele wasmachine

miele wasmachine

  Voor meer informatie, een afspraak of offerteaanvraag kunt u mailen naar magazijn@multibv.nl, waarbij wij direct contact met u opnemen!