Koelkast bezorgen

Koelkast bezorgen vinden wij niet dat je dit zelf hoeft te doen. Daar wordt niemand blij van. Daarom regelen wij alles voor voor u en uw klant. Wij zijn de partner als het gaat om het bezorgen, inbouwen en aansluiten van uw witgoed producten. Wasmachine, droger, koelen, vaatwassen, koken, wij leveren elk product t/m 4 hoog via de trap en waar nodig hebben wij de beschikking over onze verhuislift. Al uw bezorgingen zijn bij ons in goede handen. U hoeft als bedrijf alleen het product te verkopen, wij doen de rest!

Hoe werkt het?

  1. Vandaag voor 20.59 uur verkocht? Morgen bij uw klant in huis. Deze service bieden wij aan al onze klanten.
   Behalve op zaterdag, je ontvangt je wasmachine dan niet op zondag, maar op maandag. Ben je de volgende dag niet thuis? Dan kun je natuurlijk ook een andere dag kiezen. Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag.
  2. Koelkast bezorgen en installeren. ( ook inbouwen )
   Wij plaatsen de koelkast op de aangewezen plek bij uw klant thuis.
   Wij bouwen de oude koelkast uit en bouwen de nieuwe koelkast in ( tegen meerprijs, wel vandaag besteld, morgen ingebouwd! )
   Wij stellen de koelkast af, zodat de deuren netjes automatisch dicht vallen.
   Wij steken de stekker niet in het stopcontact, wegens de rusttijd dat de koelkast heeft. Wij informeren uw klant dat de koelkast na 4 uur aangezet mag worden.
   Wij nemen het verpakkingsmateriaal gratis mee voor uw klant en zorgen voor de verwerking hiervan.
   Wij nemen gratis de oude koelkast of andere witgoed artikel gelijk mee.
   –  Koelkast dient ijs vrij te zijn!

   Hieronder een voorbeeld dat wij voor uw klant direct de nieuwe koelkast inbouwen en de oude uitbouwen. Multi staat voor Snelheid, Kwaliteit en Service

   Koelkast inbouwen Multi Installatie Service B.V.

   Koelkast bezorgen

Hoe laat komen wij de koelkast bezorgen?
U klant kan een dag voor levering na 18:00 uur kijken op www.multibv.nl voor hoe laat de koelkast bezorgt wordt. Ook bellen onze chauffeurs uw klant 15 minuten voor aanvang nog even op. Is uw klant niet thuis? Wij maken een foto van de voordeur, spreken voicemail in en doen een briefje in de brievenbus. Hier krijgt u direct melding van, waarna u kunt inloggen in ons portaal MultiNet. Hier vindt u direct de gegevens van de klant met de nodige data!

Wij bieden voor u 3 bezorgpakketten die u kunt aanbieden voor uw klant! Voor elke bezorgpakket geldt natuurlijk een ander tarief. Voor meer informatie over de tarieven van de bezorgpakketten kunt u mailen naar info@multibv.nl

Koelkast
Werkzaamheden Standaard Extra Installatie service
Product leveren achter de EERSTE drempel van de woning/pand of gebouw

V

Product wordt geleverd op de aangewezen plek, maximaal 4 hoog met trap

V

V

Product uitpakken

V

V

Oude apparaat mee retour nemen, deze dient schoon te zijn en uitgebouwd. Koelkast dien ijs vrij te zijn!

V

V

Verpakkingsmateriaal gratis meenemen

V

V

Deuren omdraaien

V

Inbouwen

V

Oude uitbouwen en afvoeren naar Multi

V

Waar nog rekening mee houden?

  • Is er geen lift aanwezig? Dan leveren we tot op de 4de verdieping via de trap.
  • De plek van de nieuwe koelkast moet via de trap of lift goed bereikbaar zijn. Wij kunnen op aanvraag onze verhuislift inzetten
  • Extra diensten zoals het inbouwen en uitbouwen van de koelkast gebeurd direct bij uw klant thuis! Hier is geen extra afspraak voor nodig!
  • Onze services Sameday en Nextday delivery geldt ook voor koelkasten en natuurlijk alle overige witgoed producten
  • Op de Waddeneilanden kunnen we helaas geen witgoed afleveren.
 • Koelkast bezorgen en inbouwen? Geen probleem, ons installatie team maakt dit mogelijk! Hiervoor kiest u het compleet pakket. Meer informatie? Stuur uw vraag naar info@multibv.nl of bel ons op 0294-76 80 80!