Installatie Witgoed en Bruingoed

Vereist uw aankoop aanpassingen aan de woning? Moet een aankoop opgehangen of ingebouwd worden? Multi Installatie Witgoed en Bruingoed Service is uw oplossing! Onze ervaren installateurs maken van elke klus een meesterwerk!

 Ophangen televisie en audio

De installateurs van Multi Installatie Service zijn gespecialiseerd in het ophangen van uw televisie! Zij hangen uw televisie op en sluiten alle apparatuur aan. Hierbij houden ze volledig rekening met uw wens. Twijfelt u aan de hoogte of de afstand van de televisie ten opzichte van uw bank? Onze installateurs voorzien u graag van advies!

4 keer 55inch Media Markt

4 keer 55inch Media Markt

Garantie en zekerheid zijn uiterst belangrijk en staan bij ons hoog in het vaandel! Daarom adviseren wij de beugels van Vogels voor een optimaal resultaat. Materialen benodigd voor het ophangen en aansluiten van uw televisie hoeft u niet aan te schaffen, deze zijn inbegrepen bij de installatieprijs.  Ophangen, aansluiten en instellen Half werk is geen werk. Daarom gaat Multi B.V. altijd voor het optimale resultaat. Wanneer uw televisie wordt opgehangen, wordt deze ook ingesteld, kabels kunnen worden weggewerkt met een kabelgoot en randapparatuur wordt op de televisie vrijblijvend aangesloten. Ook audio wordt voor u opgehangen en naar wens voor u ingesteld! Blijft u ook nog even kijken naar de korte instructie van onze installateur?

 Onze installateurs voorzien u graag van advies!

 Installatie en inbouw

Om aan al uw wensen te kunnen voldoen beschikt Multi B.V. over een gespecialiseerd en gediplomeerd installatiebedrijf. Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden: Wasautomaat / droger aansluiten op een bestaande enkelvoudige trekschakelaar Wasautomaat / droger aansluiten op een bestaande combi/tuimelschakelaar Wasautomaat / droger op aansluiten op een nieuwe trekschakelaar Wasautomaat / droger aansluiten op een nieuwe combi / tuimelschakelaar

Een inbouw vaatwasser

Een inbouw vaatwasser

Inbouwen en aansluiten vaatwasser Inbouwen koelkast Inbouwen en aansluiten kookplaat, oven of magnetron Ophangen en aansluiten van een afzuigkap Aansluiten Amerikaanse koelkast op het water Aansluiten elektrische kookplaat Aansluiten gasfornuis Aansluiten elektrisch / inductiefornuis Overig Mocht u een uitgebreidere klus hebben wat betreft witgoed of bruingoed? Mail dan naar info@multibv.nl. Wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte op maat!

 Gespecialiseerd en gediplomeerd installatie bedrijf!

Alle prijzen van de bovenstaande werkzaamheden  zijn op aanvraag. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@multibv.nl